• Flag for Välkommen till Malören Lodge - Bottenvikens pärla
  • Flag for Welcome to Malören Lodge
DSC_0608.jpg

Lotsstugan

Vi erbjuder boende i Lotsstugan. Lotsstugan har sju dubbelrum samt en svit. Boende är tillgängligt från 15 mars-15 april samt 1 juni-30 september. Alla våra rum är ljusa och mysiga. Samtliga rum har resårbottensängar och det finns täcke och kudde till varje säng.

Köket

Ni är varmt välkomna att använda vårt gästkök. Här har ni möjligheter att göra sina egna frukost eller laga enklare målider. Köket är fullt utrustat för matlagning med spis, husgeråd och köksredskap. Det finns möjligheter att förvara varor i våra kylar. Du ansvarar för att städa upp efter dig själv och ta ut dina sopor och placera dem i rätt sopkärl.

Intill köket finns vårt allrum där du intar din måltid, spelar schack eller spel, läser och träffar andra gäster.

Beställning av mat:

Det är möjligt att göra en förfrågan vid bokningstillfället. Vi erbjuer tre rätters meny:

Förrätt: Löjrom med klassiska tillbehör

Varmrätt: Fläskfilé i BBQ-sås och potatisgratäng

Dessert: Cheesecake med hallon från Malören.

Pris: 995 kr/person

Utekök

Vi har även ett utekök samt två gasolgrillar, så det är fullt tillgängligt att laga mat och diska utomhus under bar himmel.

Elström

Strömmen på Malören slås på under bestämda tider. Kl. 7-9, 12: 00-14: 00, 17-19 samt 21: 30-23.30 dagligen. Viktigt att tänka på att det är under dessa tider du kan använda el till matlagning och ha tillgång till varmvatten i kranen till diskning.

Sängkläder

Ta med egna sängkläder. Madrass, täcken och kuddar finns i varje rum. Vi rekommenderar att ni tar med lakan, påslakan och örngott av hygieniska skäl. Sovsäck brukar bli för varmt. Det finns möjlighet att hyra sänglinnen för 400 kr / person.

Städning

Rummen ska städas innan avresan från Malören. Sopor ska tas ut och rummet ska dammsugas, täcken, kuddar och madrasskydd samt matta ska skakas utomhus. Rummen ska dammsugas och skuras innan utcheckning. Städning kan också köpas till för 500 kr. Utebliven städning debiteras från 1 500kr.

Incheckning/Utcheckning

Tider

Incheckning: 13:00

Utcheckning: 12:00

Kronbastu

Den vedeldade kronbastun bokas genom att man antecknar sitt namn och den tid man vill basta på bokningstavlan i Kronbastun. Viktigt att tänka på är att fylla varmvattenberedare med vatten och att elda i bastun och timme före badtillfället. Glöm inte att städa när du är klar. Slarvigt utförd städning eller skadegörelse debiteras med faktiska kostnad, minst 1 500 kr.

Vatten

Tillgång till varmvatten för diskning av kärl är begränsad. Därför rekommenderas diskning i baljor. Eftersom varmvattnet är begränsat tre mil ute på havet rekommenderar vi att alla i första hand tvättar sig i bastun.

Dricksvatten

Dricksvatten tar du från alla kranar i Lotsstugan. 

Toalett

I anslutning till Lotsstugan finns vår förbränningstoalett i Kronbastun. Vi har även två utedass ca 50 m från Lotsstugan.

Sopor

Vi värnar om miljön och hoppas till ni vill hjälpa oss till att hjälpa till och hållbarare miljö.

Alla sopor ska sorteras och placeras i rätt påse i vår sopsortering. Kompost lämnas i vår komposterings