• Flag for Välkommen till Malören Lodge - Bottenvikens pärla
  • Flag for Welcome to Malören Lodge
170411 145.JPG

Familjepaket Två vuxna och två barn, 4 övernattningar samt båtresa

Boka vårt familjepaket! Bygg flottar, segla optimistjolle, paddla kajak och plocka smultron. Sola och bada på Malörens vackra strand, tälj trägubbar, fiska, prova att lägga ut ditt eget fiskenät, halstra din egen sik eller saltströmming. Kanske är du intresserad av fåglar och vill använda våra fågelkartor? På Malören finns många sevärdheter som ett gammalt vrak, sjömansgrav, den vackra kyrkan och vår berömda Heidenstamsfyr. På kvällarna finns tid för bastubad eller avkoppling i Lotsstugans allrum. I Lotsstugan hittar du mängder av böcker och sällskapsspel.

Välkommen på sommarens härligaste semester på Malören!

Malören är ett naturreservat beläget längst ut i Bottenvikens skärgård. En särpräglad ö som få har kunnat besöka och övernatta på. Nu tillgängliggör vi denna unika plats för våra gäster. Ett unikt och exklusivt semestermål för den som vill uppleva havets lugn och tystnad, men ändå ha möjlighet till upplevelser.

I sommar har du och din familj möjligheten att komma till Malören. Det blir en vecka full med upptäckter, vacker utsikt, bastubad, kajakpaddling och rolig familjespel som finns tillgängliga i Losstugan. Däremellan får du koppla bort stress vid havets brus, basta i den vedeldade Kronbastun eller bara njuta av solnedgången mot horisonten med en öl, ett glas vitt eller kall smultronsaft!

Mitt emellan land och hav ligger Lotsstugan. Där bor ni i nyrenoverade dubbelrum.  Bastubad och strövtåg i den vackra naturen fulländar upplevelsen. Här kan en stressad nutidsmänniska slappna av och känna lugnet. 

INFORMATION OCH PRIS

Datum: 22 juni-31 augusti 2020.
Tid: 4 övernattningar (måndag-fredag)

Antal personer: Två stycken intilliggande gästrum. Två vuxna och två barn (extrabädd utöver två barn 100 kr/natt). Båtresa för samtliga ingår i priset.

Pris: 7 900 kr

För bokning:  För bokning maila på: bokning@maloren.se