• Flag for Välkommen till Malören Lodge - Bottenvikens pärla
  • Flag for Welcome to Malören Lodge
haparanda_sandskar_lucas_nilsson.jpg

Ungdomsaktiviteter i Kalix- Samarbete med Kalix kommun

Här hittar ni gratisaktiviteter som vi erbjuder till ungdomar i Kalix. Detta är ett samarbete med Kalix kommun. Alla våra aktiviteter kommer att ske i den yttre skärgården. Du åker ut mot havet med vår nya båt, Pure Orange. Att åka stridsbåt är ett äventyr i sig! Känn kraften och upplev känslan av att vara på en militärbåt Följ med på en tur med vår stridsbåt 90. Känn farten, ljudet och kraften från starka motorer samtidigt som du upplever skärgården och lär dig mer om fartygets historia och prestanda.

Sommaren 2022 ligger runt hörnet och det faktum att ledighet och mer eller mindre kalla bad väntar för de allra flesta. Bara för att du inte kanske kommer ligga och skumpa runt i en pool i Grekland eller Spanien, så betyder inte det att du inte ska ha det nice. Bästa sättet att skapa en sommar utomlands-feeling är att med ett glatt humör hitta nya härliga aktiviteter i Kalix.

För att få en lyckad hemester, det vill säga en semester på hemmaplan, bör du tänka och agera på samma sätt som när du reser till platser längre bort. – Gör research om vad som händer kring din stad eller den orten i närområdet du tänker besöka. På samma sätt som om du reser till en storstad i Europa. Det gäller att attackera sin hemort som om det vore en semesterort. Du kommer att upptäcka att det finns massor att se och göra.

 INFORMATION 

Datum:  10 juni-31 augusti 2022

Tid:    En övernattning

Båtresa tur och retur med stridsbåt 90 ingår i samtliga aktiviteter.

 

Kajakpaddling Malören    13-14 juli

Kajakpaddling Malören    18-19 juli

Robinsonläger                25-26 juli

Kajakpaddling Malören    1-2 augusti

 

 

Pris:   0 kr

Deltagare: max 12 ungdomar./kurs. 

Du behöver inga förkunskaper, alla är hjärtligt välkomna.

För bokning: Maila på ungdomar@maloren.se